A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Színészhírek - archív

Ezt az oldalt már nem frissítem, mert szerepét átvette A farm, ahol élünk 100% magyar facebook-oldala.
Ha friss híreket szeretnél olvasni a sorozatról és szereplőiről, a honlap mellett kövesd a facebook-oldalamat is!

Ezt az oldalt még a facebook megjelenése, illetve népszerűvé válása előtt szerkesztettem, arra volt hivatott, hogy egy-egy évforduló vagy más aktualitás alkalmával megemlékezzünk az egykori szereplőket megformáló színészekről. Ezért itt már csak a régi, 2004-2010 közötti hírek olvashatóak, újakat nem fogok itt megosztani.

2010. április Úgy látszik, Melissa Gilbert önéletrajzi könyvének sikerén a többiek is felbuzdultak, mert idén két újabb könyv várható az egykori szereplőktől: Melissa Sue Anderson The Way I See It: A Look Back at My Life on Little House című könyve idén májusban, Alison Arngrim Confessions of a Prairie Bitch: How I Survived Nellie Oleson and Learned to Love Being Hated című könyve júniusban várható.

Nellie Oleson Franciaországba megy - az Egyesült Államokban nagy sikerű egyszemélyes show-műsorához csatlakozott a "farm, ahol élünk"-történésszé avanzsált francia Patrick Loubatiere, és közös műsorral várják az érdeklődőket. Bővebb információk Alison Arngrim oldalán.

Továbbra is játsszák az Egyesült Államokban a Laura Ingalls Wilder könyveiből készült musicalt, amelyben Caroline Ingalls szerepét Melissa Gilbert játssza.

2009. június Egy friss cikk az [origo]-ról Melissa Gilbert önéletrajzi könyvéről, a nemrégiben megjelent "A Prairie Tale"-ről itt.

2008. április Egy friss cikk Karen Grassle (Caroline Ingalls) színházi munkáiról: itt.

2005. augusztus 10. Július 9-én meghalt Kevin Hagen (Dr. Baker). Bővebben itt.

2005. április 9.Az amerikai ABC tévécsatornán már látható az új minisorozat, amely, Michael Landon produkciójával ellentétben, valóban Laura Ingalls Wilder könyveinek cselekményét követi. A 6 részes sorozatot tavaly készítették, és szombatonként vetítik az ABC-n. A sorozat a Wisconsinból Kansas-be költözést és a Kansas-ben töltött időt dolgozza fel. Korábban is írtam róla a honlapomon, illetve friss információk találhatók a prairiefans.com-on.

2004. július 5. Az m1 televízió új délelőtti sorozatot indított, a címe: Út a mennyországba (Highway to Heaven). Ez a filmsorozat a Farm után, 1984-89-ben készült, főszereplői Michael Landon és Victor French, a Farm Charles-a és Mr. Edwards-a. A Farmból ismert "lélekemelő tanmesék" köszönnek vissza, éppen csak a történelmi kor más. Figyelemreméltóan szép a filmsorozat zenéje, a zeneszerző a Farmból ismert David Rose, a sorozat többi készítője és a vendégszereplők között is feltűnnek ismerős arcok.

2004. május 18. Viasat3, 20:05 A donor, amerikai thriller, 1990. főszereplő: Melissa Gilbert. "A fiatal orvosnő most került a kórházba. Friss végzettségével nem is álmodhatott volna jobb állást. Ám ez az álom hamarosan szörnyű rémálommá alakul, amikor ráébred, hogy bizonyos kollégái élő embereken hajtanak végre akár végzetes kimenetelű kísérleteket."

2004. május 8. Melissa Gilbert május 8-án töltötte be a 40-et. A színésznő életéről, pályájáról bővebben itt: Melissa Gilbert

2004. március 5. Akik emlékeznek még a bájos szőke kislányra, a Mary Ingallst alakító Melissa Sue Andersonra, azok számára érdekes lesz a TV2-n 19:45-kor műsorra kerülő film:
Földrengés New York-ban (Earthquake in New York)
Amerikai katasztrófafilm, 1999. "John Rykker valamikor Kaliforniában lakott, ám az arrafelé oly gyakori földrengések egyike során az egyik fia életét vesztette. Családjával New York-ba költözött, de alig heverik ki a kaliforniai tragédiát, amikor újra lesújt a pusztító természet, ezúttal New York-ban mozdul meg a föld."
Melissa Sue Anderson a földmozgást megjósló és a katasztrófa helyszínén elszántan dolgozó szakembert játssza a filmben.

2004. március 1. Mától minden hétköznap 15:35-től látható a TV2 műsorán a '90-es évek kedvelt tinisorozata, a Beverly Hills 90210. Az 1990-1994. között forgatott ifjúsági filmsorozatban Shannen Doherty, a Farm Jenny Wilderje az egyik főszereplőt, Brenda Walsh-ot játssza. A Beverly Hills 90210-nek nagy sikere volt itt Magyarországon is a '90-es évek második felében, Shannen Doherty pedig azóta sem tétlenkedik, sorra készíti a filmeket, illetve a Bűbájos boszorkák egyikét is ő kelti életre a népszerű filmsorozatban.

2004. február 25. 60 éve, 1944-ben született Karen Grassle (Caroline Ingalls) a Kalifornia állambeli Berkeley-ben. Minden bizonnyal családjával, férje három felnőtt fiával, és fogadott lányával ünnepli az évfordulót Louisville-ben, távol a nyilvánosságtól és a filmesek mozgalmas világától. Azóta is szívében őrzi a Farmban eltöltött éveket, mi sem tanúsítja jobban, mint az, hogy örömmel fogadta 2001. őszén a franciaországi La Grande Motte város meghívását egy dedikálással és filmvetítéssel egybekötött emlékezésre. Franciaországban ugyanis akkor ünnepelték a sorozat ottani első bemutatásának 25 éves évfordulóját.