A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Melissa Gilbert

A farm, ahol élünk kezdetekor kislány volt még, mindössze 9 éves, ám már ekkor volt színészi tapasztalata. Nevelőszülei, Paul és Barbara válogatásokra vitték és némi reklámfilmezés után kisebb sorozatszerepekkel kezdte "igazi" színészi karrierjét, amely azóta is tart. Nem lett hollywoodi filmcsillag, de sok és sokféle szerepet játszott, gyakran feltűnik a magyar tévécsatornákon is, és máig foglalkoztatott színésznő.

Az itt bemutatott cikkek különböző TV-újságokból származnak, ezzel is szeretném alátámasztani, hogy Melissa Gilbert visszatérő szereplő a TV-ben.

Kattints a képekre, a cikkek felugró ablakban jelennek meg. A nagyobb méretű, a képernyőről "lelógó" képek megnézéséhez az egér középső (görgetős) gombjával a kép mellé kattintva lehet lejjebb görgetni. A képek között a kép jobb és bal oldalán megjelenő "előző" és "következő" gombokkal navigálhatsz. A megjelenített kép alján lévő "bezár" gombra, vagy a kép mellé (a szürke háttérre) kattintva a felugró ablak eltűnik.

A cikkek szöveges átirata:

A hét sztárja: Melissa Gilbert - A farm volt az élete
A következőt örökbe fogadják
Hasonlít az általa megformált filmhősökre - A Fehér Házban is megállná a helyét
Szerelmi hallomás
Melissa Gilbert filmjeiről (rövidebb cikkek, filmajánlók)

Melissa Gilbert A farm volt az élete

Filmjei


Melissa Gilbert "A jog hálójában" című filmsorozatbanA képekért és cikkekért köszönet Évának!

Civil fotók A farm, ahol élünk idejéből

Kattints rá, hogy eredeti méretben is megnézhesd!

Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert

A képekért köszönet Gerencsér Andinak!