A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Harmadik rajongói találkozó

A harmadik találkozót 2012. április 28-án, szombaton tartottuk a Hotel Platánus "Athén" termében. Az előző két találkozó résztvevőinek létszámán felbuzdulva béreltem ki ezt a termet, viszont nagyot kellett csalódnom, mert mindössze 14-en voltunk a találkozón.

A gyűjtemény Vittem mindenféle nézegetnivalót, farmos könyveket, újságcikkeket stb., megint volt kvíz, és megnéztünk egy részt (a 2. évadból a 35. The gift - "A születésnapi ajándék" címűt), volt pogácsa és üdítő, és egy kicsit több idő jutott arra, hogy mindenki bemutatkozzon, elmesélje, hogyan és mikor került kapcsolatba a sorozattal.

Most is mindeki hazavihetett egy "exkluzív" farmos könyvjelzőt, akik pedig jól szerepeltek a kvízjátékon, ezúttal az Ingalls-féle "kis ház" papírmodelljét, illetve a farm-könyvekből származó képeket kapták jutalmul.

Képek a találkozóról:
Zsolt fotói: http://gallery.zsolt.net/Farm-talik/3-Farm-tali

Néhány kép kedvcsinálónak:
A rajongók A szervező A kis ház a prérin

Azért így is, hogy ilyen kevesen voltunk (vagy éppen ezért), jó hangulatban telt ez az alkalom is, viszont az én kedvemet beárnyékolta az a tény, hogy kb. 10-15-en vonták vissza a jelentkezésüket az utolsó másfél hétben. Tudom, hogy mindenkinek megvolt erre a saját személyes oka, de szeretném hangsúlyozni, hogy a terembérletért fizetni kellett, és eléggé bukás volt ez így nekem, el is gondolkoztam, hogy szervezzek-e még hasonló összejövetelt, ha ennyire nem lehet komolyan venni az emberek szavát. Persze, fogok még találkozókat szervezni, és én is jobban figyelek majd, hogy olyan időpontot találjak, ami a lehető legtöbb rajongónak megfelel, de cserébe tőletek is azt szeretném látni, hogy nem gondoljátok meg magatokat az utolsó pillanatban. Tudom, hogy van úgy, hogy az utolsó pillanatban jön valami közbe, viszont ez most "tömegjelenséggé" vált és elég kellemetlenül jött ki.

Letölthető anyagok a találkozóról:
Kvíz: http://prairie.hu/talalkozo/kviz.pps
Kvíz, megoldva: http://prairie.hu/talalkozo/kvizmo.pps
Ajándék papírmodell (A3-as lapra lehet kinyomtani):

Ajándék könyvjelző:

Beszámoló a korábbi találkozókról:
Első találkozó
Második találkozó