A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Negyedik rajongói találkozó

A negyedik találkozót 2013. május 11-én, szombaton tartottuk a Világcsücsök Közösségi Tér kistermében. Tizenhárman voltunk, amiről kiderült, hogy ez az ideális létszám egy ilyen találkozóhoz, ugyanis nagyon jól sikerült!

Délután 2 órakor kezdtünk, és amikor nagyjából mindenki megérkezett, elindult a körkérdés: "Mikor ismerted meg a sorozatot? Mit szeretsz benne? Ki a kedvenc szereplőd, melyik a kedvenc részed?" Ebből olyan jó beszélgetés alakult ki, hogy délután 4-re ért körbe a kérdés. :)

Ekkor jött Tildy Éva programja: egy farmos ismerős, Zsuzsa levelét olvasta fel, egy élménybeszámolót a "farmos" helyszíneken tett látogatásairól. Egy félórára mi is elképzelhettük, milyen lehetett azt a kalandos utat végigjárni, amelyen az Ingalls és a Wilder család vándorlásai végigvezettek. A felolvasás után fényképeket nézegettünk a helyszínekről, majd pedig a Zsuzsától kapott farmos képeslapokon osztozkodtunk, bőven jutott mindenkinek.

A mostani találkozón nem néztünk filmet, viszont néhány jelenetet újraszinkronizáltunk, ami jó szórakozásnak bizonyult (az újraszinkronizált jeleneteket igyekszem idővel feltenni a honlapra, egyelőre nem volt rá időm). Öt jelenetet választottam ki a sorozatból, amelyeknek a szövegét előre leírtam, és néhány próbaolvasás után rászinkronizáltuk az eredeti képsorra. Néha sikerült, néha nem, de mi így is, úgy is nagyon jól éreztük magunkat.

Farmos könyvjelző most is volt, illetve Révész Mária egy nagyon érdekes képpel lepett meg bennünket: Charles Ingalls egy-egy fát ültetett a gyermekei tiszteletére, amelyek máig állnak, és kedvelt rajongói turistacélpontok. Az ezekről készült fotóból szintén mindenki hazavihetett egyet.

Képek a találkozóról:
Zsolt fotói: http://gallery.zsolt.net/Farm-talik/4-Farm-tali

Néhány kép kedvcsinálónak:
Hiányos csoportképk Vidám rajongók Én, farmos könyvekkel Csak néhány az ajándék képeslapokból

Jövő tavasszal valószínűleg nem lesz találkozó, viszont mivel a mostani ennyire jól sikerült, azt a gondolatot hamar elvetettem, hogy ez legyen az utolsó alkalom, hogy a rajongók összejöttek egy beszélgetésre. Jövő ősszel, vagy legeslegkésőbb két év múlva tavasszal mindenképp folytatjuk.

Letölthető anyagok a találkozóról:
24 db képeslap fotózva, zip-ben tömörítve: képeslapok
Ajándék papírmodell (A3-as lapra lehet kinyomtani):

Ajándék "farm-ház" tabló:

Ajándék könyvjelző:

Beszámoló a korábbi találkozókról:
Első találkozó, 2010.
Második találkozó, 2011.
Harmadik találkozó, 2012.