A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Ötödik rajongói találkozó

Az ötödik találkozót 2015. május 16-án tartottuk a Felsőerdősori Metodista gyülekezeti teremben (1068 Budapest, Felsőerdősor u. 5.). A helyszínt ingyen bocsátotta rendelkezésünkre az egyik farm-rajongó, Jávor Feri, ezért nem kellett részvételi díjat szednem, ezért nagyon hálás vagyok, köszönöm!
Tizennégyen voltunk, tizenhárom farm-rajongó és a másfél éves kislányom, aki szintén nagyon jól érezte magát, köszönöm az alkalmi dajkák munkáját! :)
Szerintem ez a találkozó is jól sikerült, jól éreztem magam és a visszajelzések is pozitívak.

Mint mindig, most is délután 2 órakor kezdtünk, kb. 3-fél 4-re mindenki megérkezett, eleinte a gyülekezeti terem konyhájában beszélgettünk és eszegettünk, szerencsére megint voltak új résztvevők, akik elmesélték, hogyan kerültek kapcsolatba a sorozattal, és mindenki röviden bemutatkozott, kellemes beszélgetés alakult ki. Aztán következett egy (utólag belátom) túl hosszú Farm-kvíz, ezzel elég sok idő elment, legközelebb max. 10 kérdéssel fogok készülni, hogy gördülékenyebb legyen és több mindenre maradjon még időnk. Mindenesetre remélem, ha hosszú is volt, sikerült egy pár eddig ismeretlen érdekességet megosztanom a rajongókkal a sorozattal kapcsolatban.

Most is minden rajongó hazavihetett egy találkozós Farm-könyvjelzőt, és a kvízen legjobban szereplők más apróságokat is kaptak (Ingalls-ház papírmodellt és Ingalls-ház tervrajzot, ezek itt az oldalon lejjebb le is tölthetőek, A4-es vastagabb lapra érdemes őket kinyomtatni). Kb. fél 7-ig maradtunk, beszélgettünk a sorozatról, aztán közösen rendet raktunk magunk után és egy jó élménnyel gazdagodva indultunk haza.
Köszönöm mindenkinek a részvételt!

Képek a találkozóról:
Zsolt fotói: http://gallery.zsolt.net/Farm-talik/5-Farm-tali

Néhány kép kedvcsinálónak:
Rajongók a konyhában Rajongók körben A legifjabb farm-rajongó Farmos könyvek, emlékek Francia farmos könyv és egy régi farmos albumom Csoportkép

Elképzelhető, hogy még az ősszel lesz egy Farm-találkozó, mert a mostanira sokan nem tudtak eljönni végül, akik korábban jelentkeztek, de valószínűbb, hogy jövő tavasszal lesz a következő. Ahogy időm engedi a szervezést. ;)

Letölthető anyagok a találkozóról:
Ajándék papírmodell (letöltése: jobb gomb -> link mentése más néven):

Ajándék "farm-ház" tabló (letöltése: jobb gomb -> link mentése más néven):

Ajándék könyvjelző (letöltése: jobb gomb -> link mentése más néven):

Beszámoló a korábbi találkozókról:
Első találkozó, 2010.
Második találkozó, 2011.
Harmadik találkozó, 2012.
Negyedik találkozó, 2013.
Rajongói kis találkozó, 2014.