A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói honlap - prairie.hu

Hatodik rajongói találkozó szervezése

Vegyél részt a következő "A farm, ahol élünk" rajongói találkozón!

A találkozó lehetőséget nyújt arra, hogy a magyar rajongók élőben is megismerkedjenek, beszélgessenek, információt cserélhessenek a sorozattal kapcsolatban.

A hatodik találkozó időpontja 2016. május 14. szombat, délután 2-től kb. 7-ig.
Helyszín: Budapest VI. ker., Felsőerdősor u. 5.

Megközelítés: kisföldalattival a Kodály köröndig, onnan pár perc séta. Ez a helyszín egy gyülekezeti terem, amelyet egyik Farm-barátunk, Jávor Ferenc ajánlott fel, ezúton is köszönöm neki! A termet ingyen bocsátotta rendelkezésünkre, így a találkozón való részvétel ingyenes.
A teremhez tartozik egy tágas konyha, vízforralóval (ihatunk friss teát a bolti üdítők helyett), tányérokkal és poharakkal; a helyszín alkalmas a kötöttebb programra (filmnézés), és a körbeülős-beszélgetős időtöltésre is. A találkozóra sütit, pogácsát, rágcsálnivalót lehet hozni; innivaló (tea, limonádé) lesz, de ezenfelül lehet hozni ásványvizet, üdítőt.
Ezen a helyszínen tartottuk a második (2011) és az ötödik (2015) találkozót is, igazán hangulatos! A terem a belső udvar kapualjjal szemközti végéből nyílik.

A találkozóra viszem a már megszokott farmos emléktárgyaimat, könyveimet és néhány újat is - akinek van valamilyen farmos tárgya, könyve stb., és szívesen megmutatná a többieknek, szeretettel várom!

Ha szeretnél részt venni a találkozón, kérlek, jelezd e-mailben az orsinagy@gmail.com címen! A részvételi szándék jelzése nem "kötelez" semmire, csak szeretném tudni, hogy kb. hányan leszünk.

A találkozóval kapcsolatban beszélgethetünk A farm, ahol élünk 100% magyar rajongói oldal facebook-oldalán.
Itt a korábbi találkozókon készült fotók is megtekinthetők.

Szeretettel várok minden kedves rajongót, érdeklődőt!

Beszámoló a korábbi találkozókról:
Első találkozó, 2010.
Második találkozó, 2011.
Harmadik találkozó, 2012.
Negyedik találkozó, 2013.
Rajongói kis találkozó, 2014.
Ötödik találkozó, 2015.